VREM SA PUTEM LUCRA!

De la introducerea SIUI-ul si a cardului de sanatate, noi medicii si farmacistii, ne chinuim sa lucram din cauza ca SIUI-ul este nefunctional periodic. Actualmente, de vineri 05.02.2016 si pana azi - joi 11.02.2016, sistemul SIPE - cel care rapsunde de validarea retetelor, integrat in SIUI, devine nefunctional de pe la orele 09.00 pana pe la orele 18.00. In mod evident atat activitatea medicilor cat si a farmacistilor este impiedicata, multi dintre noi fiind obligati sa validam retetele seara, noaptea sau in week-end, cu toate ca noi indeplinim cerintele CAS-ului (internet de banda larga, token, cititor de card). De aceea, prin aceasta petitie solicitam ca SIUI-ul, cu toate platformele lui, sa functioneze conform cerintelor pt ca si noi, medicii si farmacistii, sa putem lucra in conditii normale, pt binele pacientilor.

Valentin Pantea    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Valentin Pantea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.