Vrem să facem sportul într-o SALĂ DE SPORT, nu într-o SALĂ DE CLASĂ!

Școala Centrală, o școală bucureșteană ce susține performanța elevilor și implicarea acestora în concursuri locale, naționale și internaționale, dar și în proiecte educative, sportive, culturale și artistice ARE NEVOIE DE O SALĂ DE SPORT ADECVATĂ ! Aici învață 1700 de suflete care sunt nevoite să-și desfășoare orele de educație fizică într-o SALA DE CLASĂ ; mai mult, în unele cazuri, mică încăpăre înghesuie și 60 de elevi dornici să facă mișcare ! Dotarea este DEGRADATĂ, ÎNVECHITĂ și NESIGURĂ pentru copiii ce pășesc aici, ce au vârste cuprinse între 6 și 18 ani.Mica noastră ,,sală de sport’’ dispune și de două vestiare improvizate, cam de mărimea unei cutii de chibrituri, în care încap maxim 5 persoane.

În România anului 2019 unde se dorește dezvoltarea armonioasă a tinerilor prin mișcare, ACEST LUCRU ESTE DE NEACCEPTAT. NU AVEM NEVOIE DE IMPROVIZAȚII ! În urmă cu câțiva ani, primăria a realizat un PROIECT PENTRU O SALĂ DE SPORT,  al cărui amplasament NU RESPECTA REGULILE DE CONSTRUCȚIE, sala fiind  ridicată în proporție de 30%, totul fiind ulterior demolat. Cu toate acestea, NU NE LĂSĂM !

WhatsApp_Image_2019-03-02_at_19.01_.29_1.jpeg

Generațiile viitoare merită și au nevoie de un loc adecvat pentru orele de educație fizică ; chiar copiii tăi pot să fie centralistii de mâine !

În acest sens, NOI am găsit cel mai bun amplasament care respectă toate regulile de construcție : o sala de sport cu o LUNGIME de 50m si o LATIME de 25m.

sala_sport.jpg

Semnează și tu petitia și contribuie la un viitor mai bun și mai activ ai elevilor din Școală Centrală ! Fiecare semnătură este importantă și ne aduce cu un pas mai aproape de atingerea țelului nostru !

Radutoiu Daniel, profesor de Educatie Fizica la Scoala Centrala    Contactați autorul petiției