Vrem piste de biciclete adevarate in Drumul Taberei si Militari

 De vreme ce in Drumul Taberei cetatenii au suportat si suporta constructia metroului si de vreme ce carosabilul va fi refacut cu banii nostri, vrem ca refacerea sa includa piste de biciclete separate PE CAROSABIL care sa faca legatura cu centrul, asa cum sunt in toate orasele normale europene.

Acum este momentul sa se proiecteze si realizeze aceste piste, de vreme ce refacerea carosabilului va avea loc oricum. Daca nu se face acum acest lucru, cu costuri minime, realizarea mai tarziu va implica costuri cel putin duble.

Ca atare, solicitam Primariei Generale, Primariei Sector 6 si Administratiei Strazilor sa ia act de dorinta cetatenilor si sa dispuna construirea pistelor ACUM.

Este de prisos sa expunem motivele pentru care aceste piste trebuie sa existe: pentru un mediu mai curat, pentru cetateni mai sanatosi, pentru combaterea sedentarismului ........... pentru un oras european.

Va rugam sa fiti alaturi de Asociatia Civicus Romania in acest demers, semnand petitia pentru pistele de biciclete din sectorul 6!!!


Asociatia Civicus Romania    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociatia Civicus Romania să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook