VREM PATINOARUL DIN SIBIU INAPOI!

Sibiul , oras de munte fara un patinoar. Generatii intregi sau bucurat de minunea de patinoar din Parcul Sub Arini, patinoar care pe langa faptul ca noi cei din generatiile dinainte de 1990 il frecventat ,acesta care a dat atatia sportivi (patinaj artistic,hochei,patinaj viteza). Azi copii nostrii nu au un loc unde sa patineze,sa faca miscare. Parinti se vad obligati a merge cu ei in orasul Cisnadie sau Comuna Selimbar. 

Haideti SIBIENI sa ne unim sa obligam ofialitatile din Sibiu sa ne redea patinoarul inapoi. Daca voi , cei din conducerea orasului nu faceti sport , NOI DORIM. Pentru noi , pentru copii nostrii si nepotii nostrii. Lasati alte investitii inutile si investiti in sport, in miscare. GANDITI-VA LA SANATATEA COPIILOR VOSTRII ,AI NOSTRII. 


FLOREA CLAUDIA    Contactați autorul petiției


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook