Vrem gaze în Tudor Vladimirescu !

Au trecut peste 30 de ani de când tot așteptăm gaze în comuna noastră, toți au promis că se rezolvă, dar doar vorbe.

Avem la 4KM de comună magistrală de gaze.

In ultimii 16 ani tot am făcut doar studii de fezabilitate.

Dragi cetățeni haideți să semnăm această petiție prin care să arătăm celor de la TransGaz că vrem gaze în comună.

A fost finanțare POIM, se putea depune proiecte între 17 august și 17 noiembrie 2020.

Haideți să nu ratăm următoarele șanse cu accesarea fondurilor europene.

Detalii proiect

1) Chiar si prin asociere a acestor ADI nu se garanteaza rentabilitatea economica. Asta pentru ca desi exista o limita de CAPEX ea este perfect empirica 6400 euro/gospodarie fara TVA. De ce spun ca este empirica? Pentru ca bransamentul se realizeaza pana la limita de proprietate publica. Deci nea Gheorghe din Vaslui trebuie sa scoata el bani din buzunar ca sa intre teava in casa.

2) Cum demonstrezi fiabilitatea unui astfel de proiect (1000 de gospodarii asta e limita minima de racordare) daca nu ai si o situatie a veniturilor acelor gospodarii ca sa stii ca renteaza economic si nu vei tine niste tevi ingropate pe sub pamant degeaba?

3) Dupa executarea lucrarilor aceste retele pot fi date in exploatare catre agenti economici dar atentie nu catre distribuitorii concesionari care probabil au in contractele de concesiune obligatia extinderii retelei. Asadar ma astept ca in termen scurt dupa finalizarea oricaror lucrari anumite UAT-uri sa ofere cu dedicatie retelele in exploatare la firme de apartament.

Rotaru Claudiu Mihail    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Rotaru Claudiu Mihail să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.