Vrem eliminarea lui Razvan Fodor de la MasterChef Romania!

Pentru fanii emisiunii, prezenta acestui individ Razvan Fodor este de-a dreptul ridicola si fara sens. Aceasta persoana (al carui rol in showbiz-ul romanesc nu a fost inca elucidat) nu face altceva decat sa numere descrescator ultimele secunde ale fiecare probe la care sunt supusi concurentii. Or, cred ca fiecare dintre cei trei chefi are abilitatea de a face acest lucru fara minim ajutor. Rugam reprezentantii trustului PRO sa ne explice concret prezenta acestui adjuvant in emisiune, in conditiile in care formatul ORIGINAL al MasterChef nu prevede o astfel de 'mascota'. Fodor, scoate lavaliera si lasa-ne.

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Ocica. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.