Vrem drumuri reabilitate!

Ca un cetatean care isi plateste taxele si impozitele catre statul roman, cred ca am dreptul sa cer sa pot circula pe un drum judetean(203A), Buzau care sa nu-mi puna viata in pericol, pentru a-mi vedea parintii. Consider ca situatia celor care locuiesc sau vor sa tranziteze respectiva zona, este una disperata si solicitam masuri urgente si concrete pentru reabilitarea celor aproximativ 10 km de drum -Podul MunciiMargaritesti. Atasez cateva imagini care vorbesc de la sine.  Impreuna cu toti cetatenii acestei comune (MARGARITESTI) cerem acordarea in regim de urgenta a sumelor necesare pentru reabilitarea si desemnarea cu responsabilitate a executantului, spun acest lucru, deoarece acest drum este „reabilitat” in fiecare an, dar din pacate nu dureaza decat pana la prima ploaie.

IMG-20180326-WA0000.jpg Mentionez ca acest drum  este parcurs zilnic de copii care merg la scoala pe jos 3 km. Nu poate ajunge nici autobuzul, nici medicul de familie, nici preotul si nici noi cei care avem parintii acolo! IMG-20180326-WA00041.jpgIMG-20180326-WA00051.jpg

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Jeni Apostol. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.