Vrem dreptate pentru BĂLAN SEBASTIAN ADRIAN😭😭

Dragilor vă rugăm să semnați această petiție pentru a face dreptate.Verișorul meu BĂLAN SEBASTIAN ADRIAN A DECEDAT MARȚI NOAPTE LA 03:32 ÎN URMA UNUI ACCIDENT DE MAȘINĂ UN NENOROCIT CARE IA SPULBERAT TOATE VISELE ȘI DORINȚELE CE LE AVEA ÎN PLAN .AUTORITĂȚILE NEFĂCÂND ABSOLUT NIMIC ÎN TIMP CE VERIȘORUL MEU SE ZBĂTEA ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE FIIND ÎN COMĂ DE GRADUL 4 ACEL NEMERNIC UMBLĂ LIBER PRINTRE OAMENI EL A MAI UCIS ȘI UN COPILAȘ DE 11 ANIȘORI IAR AUTORITĂȚILE NU AU FĂCUT NIMIC.

Prin semnătura mea, autorizez Vrem Dreptate să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.