VREM DEMISIA LUI CHIRILA!

O vrem inapoi pe Mirela!!Sper sa luati aminte,sezonul viitor o sa fie dezastruos daca Paula asta ramane sa prezinte,o sa o regretati amarnic pe Mirelus,exact cum o regretam si noi acum.Daca Paula prezinta sezonul viitor,sigur asta e inceputul sfarsitului pentru MPFM. E partinitoare, pune intrebarile defazat,fara logica,nu are haz,nu are carisma,nu are gratie,este rautacioasa,nu are stil,nu are acel ceva sa te atraga cum avea Mirela ci din contra,te respinge.Nu credem ca are flerul unei prezentatoare,nici naturaletea,nici bunul simt care sa o ajute sa fie impartiala si spontana.A distrus orice emisiune la care a fost din lipsa de audienta,privirea aia sasie si demonica chiar este insesizabila de catre producatori?Lipsa de educatie si balbaielile la fel?Sau nu a acceptat nimeni acest post si v-ati multumit cu aceasta actrita de duzina lipsita de profesionalism.E foarte slab pregatita,nu stie semnificatia cuvintelor,nu cunoaste toate sensurile cuvintelor,nu cunoaste regionalisme,neologisme si nici arhaisme.A distrus munca Mirelei de atata timp,abia acum se vede finetea si talentul cu care a lucrat Vaiduca la povestea MPFM.Paula nu intelege ca acolo nu e doamna educatoare,e teatrala,mai nou se fac inscrieri la " bataia de joc a Paulei"?!Face grimase,citeste mecanic din cartonasele acelea si informatii simple si uzuale,e partinitoare.Doamna producator,in toata Romania noastra chiar n-ai gasit o prezentatoare mai de Doamne ajuta?E zero din toate punctele de vedere. Nu stie cand sa ii certe pe concurenti,cand sa rada,cand sa fie calma,cand sa fie dura...si cand incearca le duce pe toate la extrem,in cele mai nepotrivite momente.Nu ii ajunge nici la degetul mic Mirelei,are propriile pareri,jigneste publicul,respecta doar anumiti concurenti iar pe restul ii trateaza ca pe niste gunoaie,se comporta ca o tatza.Se forteaza imitand-o pe Mirela dar nu ii iese,nu reuseste decat sa fie penibila.E deja desuet sa ii mai batem obrazul acestei femei,dar credem ca nu are ce cauta intr-un nemeritat fotoliu de moderator sa faca de ras toata munca de atatia ani a unei echipe profesioniste care a polarizat atentia intregii tari la aceasta emisiune si a facut-o iubita de atata lume.Cred ca nu e cazul sa o mai vedem si anul viitor, este suficient cat am primit de la acest personaj anost,lipsit de inspiratie,finete,talent de moderator,care nu rezoneaza nici cu concurentii,jigneste permanent publicul si transforma emisiunea in ograda ei unde la modul discretionar si zenofob aplica tratamente concurentilor care ii indeparteaza de emisiune,apoi alearga la alte emisiuni sa se justifice acuzand tot materialul uman modelat atat de elegant de Mirela si deja depreciat de intruziunea brutala, lipsita de bun simt a acestei Paula Chirila.Concluzia noastra,a publicului MPFM,ar fi cam asa:daca Paula Chirila a ajuns actrita,prezentatoare,fara indoiala poate ajunge oricine.Desi nu e pentru oricine,ea ne arata ca se poate,dand din coate.Daca nu vreti faliment si daca aveti un gram de minte,DATI-O AFARA PE CHIRILA!