Vrem DECATHLON in ARAD

Aceasta petiție se realizeaza din dorința pasionatilor de sport şi nu numai, pentru a nu mai fi nevoiți să se deplaseze până la cel mai apropiat Decathlon, respectiv cel din Timișoara. Deşi comenzile online sunt majoritare în ultimul timp, unii clienți fideli  din întreg județul Arad doresc un magazin practic în care produsele lor favorite să le fie mai aproape în scopul de a fi comparate şi testate în cadrul centrului. Nevoia cronică de sport ar putea fi ameliorata. Cluburi sportive din Arad, dar si din alte locatitati ar putea găsi aici echipamente de mare calitate. Scopul principal al acestei petitii este de a incuraja publicul larg in a face sport si a iubi tot ce inseamna acesta. Prin semnatura dumneavoastra se doreste ca sportul arădean sa evolueze catre cea mai inalta treapta.


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook