Vrem categoria Maraton Extrem si mai mult de 3 maratoane luate in calcul in campionatul FNCPR

poza3.jpgClubul Nord Maraton Falticeni, un club cu 120 de membri impatimiti ai concursurilor de distante lungi, de peste 900 km, solicita in mod public Federatiei Nationale a Crescatorilor de Porumbei din Romania si conducerii acesteia, sa pastreze pentru anul 2019 categoria de concurs Maraton Extrem (2 etape de peste 900 km, totalizand 2000 km) si Palmares Maraton Extrem.

Categoria Maraton Extrem a fost eliminata si a fost infiintata o alta categorie, Maraton Grand Prix, prin vot electronic, despre care noi consideram ca nu reprezinta vointa majoritatii concurentilor de maraton.

De asemenea, ne dorim sa putem juca mai mult de 3 etape de maraton intr-un sezon competitional, care sa fie luate in considerare in campionat.

Suntem siguri ca sunt foarte multi jucatori de maraton extrem din Romania care sunt in asentimentul nostru. 

SUSTINE SI TU categoria Maraton Extrem si posibilitatea de a juca mai mult de 3 maratoane intr-un sezon care sa fie luate in calcul in campionat.

SEMNEAZA SI TU ACEASTA PETITIE!


Ionut Tanasa - Club Nord-Maraton Falticeni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ionut Tanasa - Club Nord-Maraton Falticeni să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...