Vrem alegeri parlamentare anticipate și formarea unui nou Guvern!

steagul-romaniei-tricolor-drapel-rosu-galben-si-al_5bb28ce3ca45721.jpgAlegerile parlamentare din 2020 nu au reușit să genereze o majoritate parlamentară care să garanteze o structură guvernamentală stabilă astfel încât România să fie guvernată în mod serios și stabil în această perioadă în care statele trebuie să facă față unei pandemii sanitare și unei crize economice iminente!

Această coaliție toxică de guvernare, a aruncat țara într-o criză energetică în fața căreia, peste 10.000.000 de români sunt vulnerabili. Sub pretextul liberalizării pieței energiei, prețurile facturilor la gaze și energie electrică au explodat cu puțin timp înaintea venirii iernii! Sunt familii care au primit facturi și de 150.000 euro! În scurt timp nu doar că ne vor debranșa pe toți de la utilități, dar ne vor lua și casele!

Actuala coaliție de guvernare întoarce România, pas cu pas, la gura sobei!

Sub privirile preocupate și îngrijorate ale Președintelui Klaus Werner Johannis, guvernul lui format din PNL, USR-PLUS și UDMR se destramă de la o zi la alta sub șantaj, amenințări cu procurorii, corupție, minciună și interese obscure ale diferitelor haite din partidele de guvernământ.

Această coaliție de guvernare este total ruptă de realitate și de problemele românilor! Aceasă coaliție trebuie să plece, Guvernul trebuie demis prin orice modalitate iar Parlamentul trebuie să vină din nou în fața românilor!

VREM ALEGERI ANTICIPATE!

George Coşofreţ    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez George Coşofreţ să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.