vreau o lege! care sa protejeze proprietarii de locuinte

Deci in ultimii ani PRETURILE LA ENERGIA TERMICA SI PREPARAREA APEI CALDE au ajuns la niste sume astronomice pentru bietii pensionari, care este solutia pt cei care nu platesc, EVACUAREA????? Adica ajungem un neam de aurolaci, si boschetari?  Propun o lege care sa protejeze dreptul la proprietate al cetateanului de catre statul tot mai hraparet, pt ca asa se fac vile si case pe spatele amaratiilor.Propun o lege noua: Cine ajunge la 1500, 2000 restanta la RADET, si bloc, sa i se inchida apa calda,  apa rece, si caldura si sa numai fie nevoie sa evacuam bieti oameni in strada, plus ca acestia si au cumparat aceea casa, nu au primit-o din cer, vreau protejarea dreptului la proprietate al fiecarui cetatean, cum are restanta, sa i-se opreasca  apa, caldura, apa rece, dar nu sa ajunga in strada asta nu este solutia!!!! Iar Radetul sa faca contracte individuale cu fiecare cetatean!!!! Cine vrea caldura sa faca contract cu Radet pe termen de 4 5 luni, cine nu are banii sa se debranseze!!!!!!!  Radetul nu ma poate obliga sa-i accept serviciile cu forta. Nimeni nu ma poate obliga sa platesc ceva de care nu am nevoie!!! Nu toata lumea isi mai permite sa plateasca caldura acesta este tristul adevar, decat sa ajungi evacuat mai bine renunti la APA CALDA, APA RECE, SI MAI ALES CALDURA pe lunile de iarna VOR SCUMPI GIGA CALORIA atat de mult ca vom ajunge sa ne vindem casa ca sa platim apa calda si caldura!!!! NIMENI NICI O LEGE NU MA POATE OBLIGA, SA FOLOSESC SERVICIILE RADET DACA NU VREAU!