Vrem dreptate la Evaluarea Națională!

Evaluare Națională din anul acesta la disciplina matematică a fost de o dificultate mult prea mare. Este drept că la EN de anul trecut a fost ușor, dar asta nu înseamnă că anul asta a fost nevoie să fie greu. Cei caree au aprobat aceste subiecte(Ministerul Educației) ne-au distrus șansele de a intra la un liceu decent.

Vă cer să semnați această petiție pentru a ne apara dreptul la o educație decentă. Noi merităm să ni se dea un punct în plus per copil care a dat evaluarea, deoarece vrem să intrăm la un liceu bun pentru a rămâne în țara noastră și să clădim viitorul României.

P.S.

Cum mulți dintre voi pot crede(Cei care merg la olimpiade) că aceste subiecte au fost foarte ușoare, nu le dau dreptate. Spre exemplu, media mea la matematica este de 10 și mi s-a părut destul de greu. Nu numai eu zic că mi s-a părut greu. A apărut pe site-ul România TV, declarația  Prof. Costel Chițes care afirmă faptul că EN la disciplina matematică a fost mai grea.

Acum depinde și de gradul de pregătire. Dacă ești elev care a participat la olimpiade, zic și eu că ți s-a părut ușor. Acum depinde, eu v-am cerut să semnați pentru ca noi să avem un punct în plus fiind ultimul an în care EN se mai dă. După cum unii din voi știți, de anul viitor media de admitere se va calcula în funcție de teză.

Dacă credeți că această petiție nu are un scop concret, vă rog să îmi dă-ți mesaj și eu o să șterg petiția.

Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.