Votează introducerea simbolului IEI Românești în lista de emoticons a Social Media

Echipa Izabela Măndoiu solicită către administratorii platformelor de social media să integreze  IA românească, ca element reprezentativ pentru România, în oferta de simboluri.

Ajută-ne să îi convingem că IA merită locul în lista Smileys & People.

Vrem să strângem cât mai multe voturi pentru a convinge administratorii social media că IA, care se bucură de recunoaștere la nivel internațional și generează extrem de multe hashtag-uri, merită și un simbol grafic, așa cum alte țări au deja.

Important de menționat este că, la o simplă căutare pe motorul de căutare google, sintagmele în cauză furnizeză următoarele rezultate: ia românească - 95.400.000 rezultate; romanian blouse 8.340.000 rezultate; romanian traditional blouse afișează 3.960.000 de rezultate; La Blouse Roumaine generează 388.000 rezultate.  Pe instagram situația este următoarea: #ie – 752.993 postări; #ia – 349.338 postări; #ieromaneasca – 2.810 postări; #romanianblouse - 8.530 postări; #lablouseroumaine – 13.562 postări.

Ne ajuți?  Semnează petiția!

Mulțumim! Votează_simbolul_IEI_în_lista_de_emoticons_a_social_media.JPG

Designer Izabela Mandoiu    Contactați autorul petiției