Vizionarea în școli a documentarului Recorder "30 de ani de democrație"

Dorim ca elevii de liceu să poată viziona, în mod organizat acest documentar excepțional. Dacă profesorii nu vor fi de acord, putem organiza noi, părinții acest eveniment în timpul săptămânii ""Școala altfel".

Mai jos, textul original al redacției Recorder care este concludent:

"La finalul Revoluției din decembrie 1989, Ion Caramitru a încheiat transmisia TVR spunând aceste cuvinte: „Să ne bucurăm, vin zile fericite!”. După 30 de ani, ne-am dorit să facem un film despre cum au fost, de fapt, zilele care au urmat.

A rezultat un documentar de trei ore, dar noi sperăm că el va fi văzut și de generația Tik Tok, despre care se spune că se plictisește după 15 secunde. Ne-am încăpățânat să credem că nu e așa și că putem cuprinde istoria recentă a României într-o poveste care trece dincolo de vârstă, nivel de educație și convingeri politice."

Lucuțar Ionuț    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Lucuțar Ionuț să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.