Violatorii și criminalii drept cobai

Ce propunem?

Propun sa luam in considerare inlocuirea animalelor din laboratoarele de experimente medicale cu violatori si criminali.
Violatorii de copii sa fie rezervati pentru experimentele cele mai dureroase dar neletale. Perioada experimentelor sa fie egala cu sentinta data.

Situatia curenta

In momentul de fata, violatorii si criminalii, daca sunt prinsi, sunt incarcerati pe banii contribuabilor, dupa ce acestia distrug vieti prin actele lor, contribuabilii trebuie sa-i tina din taxe. De mult ori privarea de libertate nu ii afecteaza, in puscarii fiind un mediu propice pentru acestia, in cele mai multe cazuri, in momentul eliberari acestia recidiva.

Ce obtinem?

Consider ca in acest fel se aduce un plus societatii prin:

• scutirea animalelor (nevinovate de altfel) de la aceste experimente
  • prevenirea actelor de viol si omor (frica de puscarie nu prea functioneaza pentru aceste categorii)
  • avansul in medicina, nu va mai trebui sa ne rezumam la extrapolarile rezultatelor asa cum se face in prezent (de la animale la om)
  • descoperirea de noi tratamente, in beneficiul celor multi

Sunteti de acord?

Daca sunteti de acord cu cele de mai sus, va rugam sa sustineti aceasta cauza si sa semnati petitia.

Va multumim!