Un catarg cu drapel românesc...pentru Asociaţiunea ASTRA Carei

Dragi cetăţeni români, vă rog să semnaţi pentru  dreptul compatrioţilor voştri din Carei de a arbora tricolorul pe un catarg. Asociaţiunea ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,, Carei a dorit ca în Anul Centenar să amplaseze un catarg cu drapel românesc în Carei, pe domeniul public, pe cheltuiala sa.  Proiectul nostru a fost  refuzat  de Consiliul Local  şi  de primarul care a spus că nu e bine să provocăm maghiarii.  Suntem o asociaţie cu acte în regulă iar membrii noştri sunt cu plata la zi a impozitelor locale şi de stat. Vă rugăm să susţineţi acest proiect al nostru care nu aduce niciun fel de deservicii consilierilor majoritari care ne refuză aprobarea. Vă mulţumesc anticipat pentru înţelegere şi susţinere. sigla_ASTRA_CAREI.jpg

Daniela Ciută, Asociaţiunea ASTRA Despărţământul Aurel Coza Carei    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.