Un cadru medical în fiecare grădiniță- Petiție pentru sănătatea preșcolarilor

În perioadele din an în care gripa și virozele se află la apogeu și fac ravagii în grădinițe, ne dăm seama cât de importantă este prezența unui cadru medical care să facă triajul dimineața și să acționeze corect, la timp, atunci când un copil dă semne de boală. Există sute de grădinițe în România în care nu există niciun medic și nicio asistentă medicală. Triajul de dimineață este, în aceste instituții, inexistent, iar copiii bolnavi și contagioși ajung să-și îmbolnăvească rapid colegii. Totul Despre Mame și-a propus să schimbe acest lucru, iar pentru a reuși avem nevoie de ajutorul vostru.

Ne angajăm ca, în momentul în care avem un număr mare de semnături, să trimitem petiția către Ministerul Sănătății și Ministerul Educației.

Totul Despre Mame    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Totul Despre Mame să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.