Transport în satul Păun și Vișan, comuna Bârnova

Dragi cetățeni,

Îmi este cunoscută problema transportului încă din prima zi, fapt pentru care am făcut tot ce am putut pentru a obține transportul necesar oamenilor care au nevoie să ajungă la muncă. Până în prezent am acoperit satele Bârnova, Pietrăria, Cercu și Todirel, însă pentru Păun și Vișan nu am reușit să ajung la o înțelegere cu coducerea companiei de transport.

Astfel, pe această cale mă văd nevoit să fac o petiție online (pentru a vă proteja de COVID19) prin care să arătăm autorităților că în satele menționate, transportul este imperios necesar atât pentru persoanele care doresc să se aprovizioneze cu hrană, cât și pentru persoanele care muncesc. În acest moment autoritățile oferă posibilități de a merge la alimentară și la farmacie dacă persoanele se protejează corespunzător (cu mănuși, mască de protecție, dezinfectante), astfel că nu văd nici un motiv pentru care compania de transport din satul Păun și Vișan să nu acorde cel puțin 4 curse pe zi, dimineața și seara.

Prin urmare mă adresez vouă, atât celor care locuiți în satul Păun și Vișan, cât și celor din celelalte sate care au obținut deja mijloace de transport, să semnați petiția online pentru a putea obține ceea ce este normal să avem cu toții – mijloc de transport în comun.

Această petiție online va fi trimisă către Ministerul Transporturilor, Prefectul Iașului și către Președintele Consiliului Județean. Totodată vreau să vă asigur că voi depune toate eforturile necesare pentru a obține transportul în comun de persoane și pentru cele două sate.

Fac apel tuturor cetățenilor să participe la această petiție și încă o dată vă reamintesc că în această perioadă trebuie să fim solidari, să arătăm că împreună putem trece pentru orice greutăți.

Cu prețuire,

primarul comunei Bârnova,

Mihai BALAN

Prin semnătura mea, autorizez Mihai Balan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.