TRANSPORT CIVILIZAT, NU BATAIE!

Vrem aplicații civilizate de transport, nu bătaie. Vrem transport civilizat și sigur în orașe, nu vrem să intrăm pe portiera unei jungle din care nu știm dacă ieșim întregi. Nu vrem taxiuri neverificate și taximetriști fără nicio formă de control, vrem și avem dreptul la un transport civilizat, monitorizat și controlat direct de noi, oamenii. Nu vrem să ne întoarcem înapoi în epoca de piatră, la cheremul centralistelor și la mila taximetriștilor cu bâte în portbagaj. Vrem dreptate, siguranță și civilizație. Vrem să avem dreptul să alegem între ridesharing și taxi, nu să aleagă cei cu interese mafiote pentru noi. Vrem alternative sigure pe banii noștri, nu un cartel controlat de șmecheri care fac ce vor cu licențele. Nu vrem mafie, vrem transparență că să ajungem întregi la destinație, nu cu picioarele rupte. Taximetriștii ne bat în mașini și apoi ies în stradă și cer dictatură și interzicerea aplicațiilor și alterativelor care ne oferă condiții sigure. Ne tratatează ca pe fraieri, pe banii noștri și ne scot ochii că vrem progres și siguranță. Că vrem în 2019, nu în 1999.

SEMNAȚI ACEASTĂ PETIȚIE DACĂ ȘI VOI VREȚI TRANSPORT SIGUR ȘI CIVILIZAT, ALTERNATIVE LA TAXIMETRIE PRIN APLICAȚII. 


Coaliția "Pro Transport Sigur"    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Coaliția "Pro Transport Sigur" să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook