Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"

Dorim sa transform aceasta Catedrala ( nefolositoare ) in cel mai mare spital din Romania . De mici am fost invatati in scoli , la ora de religie sa ne ajutam aproapele si sa il iubim . De ce sa stam si sa ne uitam ?? De ce sa nu actionam ?? Hai !! POPORULE ...RIDICA-TEEE !!! Nu cer razboi , nu vreau moarte , vreau dreptate ! Sunt sigur ca si voi vreti asta ! Imi tremura mainile cand scriu si simt cum sangele romanesc imi hraneste dorinta de dreptate . Cum sa construiasca o asemenea Catedrala , cand copiii mor de foame si de frig pe strazi , cand mamele plang ca nu au adaposturi , cand batranii cersesc !? Unde e Dumnezeu ? Unde sunt preotii care ne invata porunca a 10 a ("Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau." ) Romanilor , fratilor ...sa luptam pentru noi , pentru viitorul nostru , sa aducem un omagiu strabunilor nostri . Sa vina "vedetele" care se scalda in bani , sa doneze , sa vad oamenii in strada , sa adunam tot poporul si sa punem la pamant conducerea . Cum ei au putut sa il darame pe Ceausescu , asa putem si noi sa ii daramam pe ei !!!! Sa semnam petitia , sa iesim in fata lor , in strada si sa le cerem dreptate . Noi ii conducem pe ei( poporul) , nu ei pe noi .