Traiasca Romania,Traiasca Regele

Sustin Monarhia in Romania,este poate singurul mod din care tara noastra mai poate iesi din abisul in cara a fost scufundata de,, dragii ,, si ,,bravii,, nostri guvernanti de dupa "89.Sunt constient ca nu poti sta cu mana in miere fara sa gusti si tu putin dar,nu sa ,,infometezi,, tot stupul.Nu stiu citi din milionarii roamni pot justifica averile colosale pe care le detin.Poporul se zbate in saracie si mizerie iar ,,unora,, nu le ajung sumele alocate pt deplasari.....si doresc mariri salariale si ,,alte,, imunitati ,pt a fi feriti de mizeriile pe care le fac.Nu am cuvinte,sunt prea,, sarac,, sa descriu durerea sufleteasca pe care o simt.Sunt mandru ca sunt roman dar,sunt scirbit de ceea ce se intimpla in tara noastra.Am plecat din tara,ca si alti romani ,sa-mi asigur un trai decent si sa nu mai fiu stresat de.....,,ziua de maine,,

Raducanu Bogdan    Contactați autorul petiției