Traian Berbeceanu ministrul de interne!!!!

Avem nevoie de un om curajos din sistem, avem nevoie de un om cu experiența, avem nevoie de un om care sa fie lider adevărat!!! Cunosc din surse sigure,ca acest om la intervenții cu pericol deosebit, era primul, in fruntea echipei, si restul dupa el.Asta înseamnă sa fi lider!!! De asemenea oameni avem nevoie să ne conducă ministerul.Lasa-ti oamenii sa aleaga ministrul!!! Nu-i mai puneți politic, ve-ti gafa din nou si din nou!!!Politicul apare azi,maine se schimba!!! Nu va bateți joc de oameni!! Avem nevoie de profesioniști adevărați!!!!Mă semnez,un simplu polițist din sistem.

Prin semnare, autorizez pe Kovacs Valer să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.