Toalete publice in toate statiile de metrou

Buna ziua,

Azi am fost martora unei situatii incredibile in care unei tinere careia i s-a facut rau pe peron i s-a refuzat accesul la toaleta pe motiv ca este spatiu tehnic. Sunt sigura ca multi ati trecut prin situatii asemanatoare, asa ca va rog sa semnati pentru crearea de TOALETE PUBLICE IN TOATE STATIILE DE METROU.

Update : Am primit raspunsul de la Metrorex... ca orice solicitare care are doar beneficii pentru OAMENI..  este pe lista.. Noile statii de metrou sunt prevazute cu toalete publice, restul... subiect in curs... Sa ne fereasca Dumnezeu de urgente !

PS : la cati semnatari ai petitiei au fost ... doar 256... e clar ca fluxul la metrou e fff redus !!

Ioana IVAN CLATINICI    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Ioana IVAN CLATINICI să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.