Taxa de salubrizare pe anul 2018 pentru locuitorii sectorului 4

  Prin Hotararea Consiliului Local (HCL) al secorului 4 nr. 347/18.12.2017 s-a stabilit ca incepand cu data de 1 ianuarie 2018, taxa de salubrizare pentru locuitorii sectorului 4 sa fie de 12 lei/luna/persoana, inclusiv copii minori. Este o crestere aberanta, de 138.5% fata de anul 2017, cand Primaria a hotarat sa nu mai continue colaborarea cu o firma specializata si sa preia acest serviciu prin intermediul ADP sector 4, aflat in subordinea Primariei. Argumentul era atunci faptul ca firma specializata incasa sume prea mari, iar prin preluarea serviciului de salubrizare de catre ADP 4, se reducea aceasta taxa. Taxa stabilita atunci, cu incepere dela 1 aprilie 2017, era de 5.03 lei /luna/persoana. Iata ca dupa numai opt luni Primaria, prin HCL, constata ca suma perceputa nu acopera cheltuielile. Oare aceasta marire a taxei (de mentionat ca a crescut si impozitul pe cladiri pentru persoane fizice) nu vine pentru a acoperi cresterile de salarii si indemnizatii de sedinta ale salariatilor din Primarie si ale consilierilor locali?

 Propun sa semnam cat mai multi locuitori ai sectorului 4 aceasta petitie, poate in acest fel vom stopa acest abuz, eu cel putin asa il percep.

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook