Sustinerea Proiectului Propunere Privind Reorganizarea INCDPM

Ref.:  PROIECTUL de Hotărâre de Guvern privind înfiinţarea unor institute naţionale de cercetare-dezvoltare în domeniul protecţiei mediului, ecologiei şi dezvoltării durabile prin reorganizarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecţia Mediului precum şi pentru actualizarea datelor de patrimoniu

Iniţiativa ANCS / Ministerului Educaţiei Naţionale de redactare şi promovare a proiectului de Hotărâre de Guvern privind înfiinţarea unor institute naţionale de cercetare-dezvoltare în domeniul protecţiei mediului, ecologiei şi dezvoltării durabile prin reorganizarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecţia Mediului precum şi pentru actualizarea datelor de patrimoniu, este in dezbatere publică la adresa: http://www.edu.ro/index.php/articles/22606.

O INIŢIATIVĂ CE MERITĂ APROBATĂ!

Cei ce susțin aceasta inițiativă, cu atât mai mult cu cât situaţia prezentată în nota de fundamentare este în continuare reală şi de actualitate si saluta reînfiinţarea celor trei institute naţionale de cercetare-dezvoltare, aşa cum au funcţionat ele înainte de promovarea HG 1442/2009 cu modificările și completările ulterioare vă invităm să semnați această petiție online.

Cu deosebită consideraţie,

Sindicatul INCDDD Tulcea