Sustinem ramanerea in functia de director al C.R.A.E. Speranta, dupa data de 01.09.2022, a doamnei Petrica Elena

Apartinătorii copiilor beneficiari care frecventează terapiile C.R.A.E. ”Speranța” suntem alături de colectivul instituției pentru susținerea rămânerii în funcție a doamnei director Elena Petrica. După ani de implicare a dânsei în crearea unui model instituțional precum C.R.A.E.S. și oferirea unor servicii educativ-terapeutice la standarde înalte, dorim continuitate în acest sens.

Aparținători ai copiilor beneficiari C.R.A.E. Speranța    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Aparținători ai copiilor beneficiari C.R.A.E. Speranța să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.