SUSTINEM ACHIZITIA UNUI PATINOAR ARTIFICIAL DE CATRE MUNICIPIUL SIGHISOARA

Deoarece oamenii gospodari își fac "iarna car și vara sanie", noi, cei din Uniunea Independentă pentru Sighișoara (UIPS), aplecați spre nevoile sighișorenilor, am depus, în ziua de 14 iunie 2017, un proiect de hotărâre pentru achiziționarea unui patinoar din bugetul local. Dacă ne dorim ca în iarnă să avem patinoarul nostru și nu unul închiriat, atunci trebuie să ne ocupăm din timp de acest aspect și cât mai bine. Dat fiind că au trecut câteva luni fără ca Primăria să dea vreun semn că ar agrea propunerea noastră sau că ar face demersurile necesare achiziției, vă rugăm să semnați petiția în număr cât mai mare, toate semnăturile urmând a fi anexate acestui proiect, în vederea susținerii lui. patinoar.jpg


Claudiu Pețan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook