Sustine revizuirea strategiei privind Institutul Cultural Român!

În contextul recentelor declaraţii ale preşedintelui Institutului Cultural Român, domnul prof. dr. Andrei Marga, dorim să ne exprimăm în mod public nemulţumirea faţă de schimbarea de viziune a ICR.

Poziţia Asociaţiei Studenţilor Universităţii de Artă şi Design Cluj-Napoca (ASUAD) este prezentată în cadrul unei scrisori deschise către Parlamentul României și către Președintele Institutului Cultural Român.

http://asuad.ro/scrisoare-deschisa-catre-parlamentul-romaniei-si-catre-presedintele-institutului-cultural-roman-prof-dr-andrei-marga/

 

Cerem revizuirea strategiei privind Institutul Cultural Român şi dorim ca tinerii artişti să fie trataţi cu respect!


Asociatia Studentilor Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociatia Studentilor Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom face cunoscută această petiție unui număr de 3000 persoane care vizualizează alte petiții pe site-ul nostru, dar încă nu au vizualizat această petiție.

Facebook