Sustine Partidul National Socialist din Romania! (NAZIST)

Multe ar fi de spus!Numai e timp,clasa politicienii si hotii din tara numai merita dreptul la replica pe cale diplomatica!

Voteaza petitia si sustine stabilirea organizatiilor nazionale

 

NAZI = National Socialist! (Nationalsozialistische),inseamna sa fii nationalist,sa iti iubesti tara poporul,oamenii muncii,sa respecti clasa muncitoare,sa fii tu insuti un bun cetatean muncitor si nu in ultul rand OM!

NAZIST NU INSEAMNA RAU!Evitati efectul de turma creat de propaganda occidentala!

Organizatia Nazista din Romania NU are nici o legatura cu:exterminarea evreilor,razboi de cucerire sau orice fel de afront adus drepturilor omului sau pacii mondiale!

Organizatia sustine:

1.Curatenia in plan politic

2.Curatenia in plan social

3.Refacerea Armatei Romane cu echipament modern,aducerea ei la standardele mondiale in materie de instructie,salarii si pregatirea personalului

4.Repunerea pedepsei capitale pentru:Crima,Pedofilie,Terorism si Tradare

5.Pedepse care prevad inchisoarea cu viata si munca silnica in folosul comunitatii

6.Legi care fac mai usoara viata romanilor

7.Programe sociale pentru integrarea rromilor

8.Persoanele care aduc mustrarile comunitatii europene si mondiale prin fapte penale sau rusinoase sa primeasca interzicerea de a tranzita sau de a intra pe teritoriul Romaniei,la fel si retragerea cetateniei romane,iar ca masura secundara expulzarea imediat prin orice mijloace a persoanelor carora li s-a retras cetatenia pentru motivele enumerate mai sus catre tara unde s-a savarsit infractiune,in caz ca a infaptuit una si este recunoscuta si judecata intai de instantele romanesti,in caz ca a facut doar un act de moralitate indoielnica,conducatorul tarii examineaza fapta si constata daca sa se ceara retragerea cetateniei si expulzarea inafara granitelor tarii!

9.Refacerea organizatiilor pentru tinerii care doresc sa invete tehnici de supravietuire,armata si activitati de agrement

10.Reducerea taxelor si impozitelor la cote acceptabile in raport cu salariile din Romania,chiar daca acestea vor creste

11.Readucerea bonnusurilor,bonurilor de masa,primelor de vacanta si a altor beneficii pentru bugetari

 

Sunt doar cateva puncte alese la intamplare din Marea Agenda a Schimbarii!


Robert Alexandru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Robert Alexandru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook