Sustine Clubul copiilor sector 2 in pastrarea sediului!

Clubul Copiilor poate rămâne fără sediul din zona Obor!?

Clubul Copiilor sector 2 București, unitate de învăţământ pentru activitate extraşcolară cu personalitate juridică a asigurat şi asigură servicii educaţionale de calitate pentru mii de copii, oferindu-le ocazia de a-şi petrece timpul liber în mod plăcut şi util.

Actualmente funcționează în sediul din Intrarea Cobiliței nr. 8, Sect. 2, însă este în situaţia necesităţii relocării din acest sediu (o posibilă variantă fiind în zona Pipera, în incinta Colegiului Tehnic Edmond Nicolau, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 3, Sect. 2, București).

Vă rugăm să susțineți demersul nostru adresat autorităţilor locale şi centrale, astfel încât:

1. să se clarifice situaţia privind sediul Clubului copiilor sector 2 din Intrarea Cobiliței nr. 8, Sect. 2.

2. în situația în care relocarea cursurilor Clubului copiilor sector 2 este obligatorie, pentru a se putea executa lucrări de reparații la clădirea din Intrarea Cobiliței nr. 8, atunci mutarea să fie doar temporară, într-o școală din apropierea sediului actual, iar după finalizarea renovărilor să fie posibilă reîntoarcerea în sediul nostru.

Vă rugăm să ne susțineți cauza și să trimiteți acest mesaj cunoscuților dvs.!

Vă mulțumim!

 


Clubul copiilor sector 2    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Clubul copiilor sector 2 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...