Sustin profesia !

Ma opun vehement impotriva , acestei masuri.  Activitatile veterinare trebuie pastrate exclusiv in mana medicilor veterinari , nu date  pe mana diletantilor si profanilor. Altfel  corabia profesiei  ajunge in deriva , cum de altfel sunt  in deriva si decidentii politici , directorii de institutii care nu pot sa spuna decat ,, Sa traiti ! Am inteles !” si sa execute ordinele pentru  interesele lor de grup , nicidecum sa discearna pentru medicii veterinari care isi tin familiile din munca lor . Domniile lor , intrucat nu au putut prin forta profesiei sa-si depaseasca conditia , au ales una din cele doua cai : slugarnicia sau prostitutia , care le-au fost  la indemana. Noua celor multi si iubitori de profesie , nu ne ramane decat sa luptam sa ramana doar a noastra !

Constanta Palade    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.