Suspendarea cursurilor scolare și recuperarea orelor în perioada vacanțelor ulterioare

Datorită faptului că rata de infectare cu noul corona virus a ajus la un nivel foarte ridicat, cred ca se impune suspendarea cursurilor scolare până la scăderea ratei de infectare la un nivel controlabil. Având în vedere faptul că participarea scolarilor la sistemul de predare online nu asigură, deocamdată, o calitate a actului de învățământ la nivelul optim, considerăm că suspendarea cursurilor și recuperarea orelor în perioadele de vacanță planificate ulterior, respectiv decalarea datelor pentru examenele scolare ar fi cea mai bună variantă aplicabilă în situația pandemică actuală. Deasemenea considerăm că se crează o diferență irecuperabilă între copii care studiază temporar online și cei care studiază în format fizic.

Părinte Responsabil    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Părinte Responsabil să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.