Susținem testarea copiilor în școli, o dată pe săptămână

Așa cum știm cu toții, noua variantă a virusului SARS-CoV-2 afectează copiii într-o manieră îngrijorătoare. În multe țări din Europa, cum ar fi de exemplu Germania și Danemarca, copiii sunt testați în școli și de trei ori pe săptămână. Haideți să susținem testarea copiilor noștri în școli, o dată pe săptămână, ca să nu mai închidem școlile și să oprim răspândirea virusului. Costurile testării sunt cu siguranță mai mici, decât costurile spitalizării sau tratamentelor copiilor, care se îmbolnăvesc de Covid-19. Avem nevoie de educație pentru copiii noștri, o educație în condiții de siguranță!

Părinți interesați de educația și siguranța copiilor    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Părinți interesați de educația și siguranța copiilor să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.