Susținem păstrarea specializărilor muzică și arte plastice la nivel liceal la Liceul de Arte „Victor Brauner”

ATENTIE !!! Pentru ca semnatura sa fie valabila ( in cazul in care nu va conectati prin facebook ) verificati confirmarea semnaturii pe adresa de e-mail .

Părinții elevilor din clasele a VIII-a, din cadrul Liceului de Arte „Victor Brauner, au înaintat un memoriu către Inspectoratul Școlar Județean Neamț, solicitând anularea deciziei de a desființa una dintre cele 2 clase a IX-a, sub pretextul numărului scăzut de elevi care urmează acum cursurile clasei a VIII-a. Părinții consideră această solicitare  nejustificată, aducând următoarele argumente: rezultatele foarte bune înregistrate anual la examenul de Bacalaureat, la concursuri și olimpiade de specialitate, concurența la examenul de admitere la liceu, planurile-cadru diferite care împiedică comasarea celor două clase. Abolvenții clasei a VIII-a nu au posibilitatea de a se înscrie la unul dintre cele două profiluri ( muzică sau arte plastice) la niciun alt liceu din județul Neamț deoarece Liceul de Arte „Victor Brauner este singurul de profil artistic din acest județ. Cele 2 clase dispun de spații didactice adecvate unei pregătiri vocaționale și de cadre didactice competente, elevii liceului fiind o prezență constantă la evenimentele artistice la nivel local, județean, național, foștii elevi, artiști recunoscuți și la nivel internațional. Liceul este organizatorul consacratelor concursuri „Elenescu”, „Czerny”, „Elena Botez”, al bienalei „Victor Brauner”.

Facem un apel la toți părinții, elevii, profesorii, persoanele care iubesc arta să ne susțină prin semnarea petiției pentru ca elevii să poată continua studiile în domeniul artistic și pentru performanță!

Prin semnare, autorizez pe Iosub Adriana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.