Susținem continuitatea specializarii matematică-informatică la Liceul Teoretic ,,Sfânta Maria", Galați

Dragi colegi, elevi, părinți, colaboratori, 

Inspectoratul Școlar Galați a luat hotărârea de a desființa clasa de matematică-informatică de la Liceul Teoretic ,,Sfânta Maria", Galați.

In contextul actual, când intreaga societate este afectată de pandemie, când pe piața muncii este o cerere foarte mare de forță de muncă in domeniile IT si tehnic, considerăm această măsură nedreaptă si neavenită. Menționăm că întotdeauna specializarea matematică-informatică la liceul nostru a avut procent de ocupare a locurilor de la clasă de 100%.

Vă rugăm să ne susțineți in demersul nostru de a recupera clasa de matematică-informatică și de a ne face auzită dorința noastră in fața forurilor de decizie.

Cu stimă, 

Asociația Profesorilor Liceului Teoretic ,,Sfânta Maria", Galați

 


Asociația Profesorilor Liceului Teoretic ,,Sfânta Maria", Galați    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociația Profesorilor Liceului Teoretic ,,Sfânta Maria", Galați să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...