SUSȚINEM ACTIVITATEA DOMNULUI DR. RĂZVAN CONSTANTINESCU!

Către, 

Colegiul Medicilor Iași 

UMF Iași 

                             Onorate comisii, 

 

       Cei peste 6200 semnatari ai acestei petiții susțin activitatea remarcabilă a doctorului Razvan Constantinescu și consideră neîntemeiate și lipsite de fundament eventualele critici aduse de către aceasta prestigioasă instituție fată de anumite luări de poziție alte domnului doctor. 

Vă rugăm să evaluați activitatea domnului doctor Răzvan Constantinescu cu mare chibzuință şi în folosul poporului român care îl iubește pe acest medic pentru că a dat dovadă de verticalitate într-o mascaradă care deja poate fi dovedită cu cifre:

1. Din datele raportate de spitale către INSP – Centrul Național de Statistică și Informatică în Sănătate Publică, pentru anul 2020 s-au raport 26.106 decese, dintre care 227 decese cu diagnostic principal COVID-19 (1%) și 25.875 decese cu diagnostic secundar de COVID (99%).

Raportările au provenit de la 284 spitale.

2. Din 54.012 persoane vaccinate şi testate de Covid19 aproape jumătate şi anume 25.178 au ieșit pozitive, după cum puteți vedea şi în documentul din atașament.

3. 531 de persoane au murit imediat după vaccinare.

4. Nici un copil în România nu a murit de Covid, până în momentul în care a început campania de vaccinare, deci cu atât mai mult nu se justifica să fie incluși copiii într-un experiment medical care se va încheia în anul 2023.

5. Doar 20% din populație s-a vaccinat până acum, pentru că nu vor să fie cobai pe gratis, la un experiment medical efectuat la scară largă.

6. Curtea de Apel din Cluj a hotărât că faptul de a face diferențe între vaccinați şi nevaccinați şi a le oferi avantaje, reprezintă o discriminare. 

   În acest sens, vă supunem atenției următoarele articole despre contextul excepțional în care ne aflăm de un an de zile. Concluzia pe care trebuie să o tragem cu totii, după parcurgerea acestor materiale apărute în spatiul public european și american trebuie să ne conducă la ideea ca poate, dintr-o regretabilă eroare, media din România nu a prezentat aceste studii și informații, dar asta nu înseamnă că ele nu există, în mod evident. 

Nu putem contesta, nici noi, ca apărători ai drepturilor și libertăților fundamentale, nici dvs, ca excelenți profesioniști ai domeniului medical, că bazele de date privind raportarea reacțiilor adverse VAERS si Eudravigilance nu prezintă o situație obiectivă, de natură a ne preocupa și îngrijora pe toți. 

Astfel, vă indicăm următoarele articole si site-uri oficiale care prezintă informații referitoare la masca de protecție, eficacitatea si efectele adverse ale vaccinurilor :

https://4www.lifesitenews.com/news/masks-a-possible-risk-for-spreading-covid-predisposing-people-to-infections-study?utm_source=featured&utm_campaign=standard

https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages 

 https://ziarulromanesc.de/sanatate/avertizare-din-germania-privind-mastile-respiram-deseuri-periculoase-unele-contin-substante-toxice-si-cancerigene/63

https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-data-deaths-reported-following-covid-vaccines/

 https://dailyexpose.co.uk/2021/06/04/18th-update-on-adverse-reactions-to-the-covid-vaccines-released-by-uk-government-mhra/

  La nivel european există depusă o asemenea scrisoare, editată de reputați oameni de știință și doctori din UK, către MHRA- Agentia de autorizare a medicamentelor și produselor medicale din care cităm mai jos și o redăm în link-ul atașat . Se remarcă, în cuprinsul ei profunda îngrijorare a acestora referitor la analiza beneficiu/risc efectuată în cazul efectelor adverse înregistrate la vaccinarea copiilor si necunoasterea pe termen mediu și lung a efectelor asupra sănătății copiilor. 

 "Open Letter from UK doctors: Safety and Ethical Concerns Surrounding COVID-

19 Vaccination in Children to Dr June Raine, Chief Executive, MHRA

 We wish to notify you of our grave concerns regarding all proposals to administer 

COVID-19 vaccines to children. Recently leaked Government documents suggested 

that a COVID-19 vaccine rollout in children over 12 years old is already planned for 

September 2021, and the possibility of children as young as 5 years old being 

vaccinated in the summer in a worst-case scenario.

 

We have been deeply disturbed to hear several Government and SAGE representatives 

calling in the media for the COVID -19 vaccine rollout to be “turning to children as fast as 

we can”.

 Teaching materials circulated to London schools contain emotionally loaded qCuestions and inaccuracies. 

 In addition, there has been disturbing language used by teaching union leaders, implying that coercion of children to accept the COVID-19 vaccines through peer pressure in schools was to be encouraged, despite the fact that coercion to accept a medical treatment is against UK and International Laws and Declarations.

Rhetoric such as this is irresponsible and unethical, and encourages the public to demand the vaccination of minors with a product still at the research stage and about which no medium- or long-term effects are known, against a disease which presents no material risk to them. A summary of our reasons is given below and a more detailed fully referenced explanation is available.

 

Risks and benefits in medical treatments

VFaccines, like any medical treatment, come with varied risks and benefits. 

Therefore, we must consider each product, individually, on its merits, and specifically for

which patients or sections of the population is the risk/benefit ratio acceptable. For 

COVID-19 vaccines, the potential benefits are clear for the elderly and vulnerable,

however, for children, the balance of benefit and risk would be quite different. We are 

raising these concerns as part of an informed debate, which is a vital part of the proper, 

scientific process. We must ensure that there is no repeat of any past tragedies which 

have occurred especially when vaccines are rushed to market. For example, the swine flu 

vaccine, Pandemrix, rolled out following the pandemic of 2010, resulted in over one 

thousand cases of narcolepsy, a devastating brain injury, in children and teenagers, before 

being withdrawn.

 Dengvaxia, a new vaccine against Dengue, was also rolled out to 

children ahead of the full trial outcomes, and 19 children died of possible antibody-

dependent enhancement (ADE) before the vaccine was withdrawn.

We must not risk a 

repeat of this with the COVID-19 vaccines, which would not only impact on the children 

and families affected, but would also have a hugely damaging effect on vaccination 

uptake in general.

No medical intervention should be introduced on a ‘one size fits all’ basis, but instead 

should be fully assessed for suitability according to the characteristics of the age cohort and of the individuals concerned, weighing up the risk versus benefit profile for each cohort and the individuals within a group. This approach was outlined last October, by the 

head of the Government Vaccine Task Force, Kate Bingham, who said “We just need to 

vaccinate everyone at risk. There’s going to be no vaccination of people under 18. It’s an 

adult-only vaccine, for people over 50, focusing on health workers and care home workers

SeOpen Letter from UK doctors: Safety and Ethical Concerns Surrounding COVID-

19 Vaccination in Children to Dr June Raine, Chief Executive, MHRA

We wish to notify you of our grave concerns regarding all proposals to administer 

COVID-19 vaccines to children. Recently leaked Government documents suggested 

that a COVID-19 vaccine rollout in children over 12 years old is already planned for 

September 2021, and the possibility of children as young as 5 years old being 

vaccinated in the summer in a worst-case scenario."

 

  De asemenea, o altă scrisoare deschisă există și în SUA, alături de o petiție în acest sens ce a strâns peste 1 milion de semnături, prin care doctori americani solicită oprirea autorizării vaccinurilor pentru copii, având în vedere că există o crestere exponențială a cazurilor de efecte adverse asupra sănătății copiilor și un risc zero în fața virusului Sars-cov2.

 

https://doctors4covidethics.medium.com/notice-of-liability-for-harm-and-death-to-children-served-on-all-members-of-the-european-parliament-fe42ffdbf400

 

De asemenea, în Germania, reprezentanta Asociației Pediatrice Germane recomandă prudență în autorizarea de urgență a vaccinurilor pentru copii. Ei au imunitatea bună, nu le trebuie imunitatea artificiala. Comisia Stiko nu emite recomandările generale pentru vaccinarea copiilor, ci a anumitor categorii predispuse la contactarea virusului. 

https://www.zeit.de/zustimmung?url=https%3A%2F%2Fwww.zeit.de%2Fgesundheit%2F2021-05%2Fcorona-impfung-kinder-jugendliche-stiko-jens-spahn-schule-vorerkrankungen-faq

 

https://doctors4covidethics.medium.com/rebuttal-letter-to-european-medicines-agency-from-doctors-for-covid-ethics-april-1-2021-7d867f0121e61

https://www.lifesitenews.com/news/frontline-doctors-file-motion-to-stop-fda-authorization-of-covid-vaccines-for-children?utm_source=top_news&utm_campaign=standards34

 

Având în vedere cele enumerate mai sus, pentru a respecta deontologia profesionala de a informa pacienții complet și corect, în temeiul libertății de exprimare prevăzut în Constituție,

Vă adresăm solicitarea de a considera că activitatea profesionala remarcabilă a doctorului Razvan Constantinescu si larga sustinere pe care noi, semnatarii acestei petitii i-o credităm, vă impun o abordare echilibrată și corectă a viitoarei audieri. 

Cu respect, 

Semnatarii acestei petitii 

 


Eugenia M. Neatu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Eugenia M. Neatu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...