Susțin repunerea de urgență pe postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș a domnului Adrian Cican!

Printr-un ordin pur politic, domnul Adrian Cican a fost revocat ilegal din funcția de manager al Spitalului de Urgență fără niciun motiv real! Este singurul om care a realizat ceva cu adevărat pentru orașul Caransebeș in ultimii 30 de ani cu toată opoziția politicului local și central! Aproximativ 80.000 de cetățeni au rămas stupefiați de această decizie , cetățeni care au văzut că in acest spital s-au realizat "minuni" in doar 6 luni de mandat,asta după ce acest spital stătea să se dărâme și are datorii de aproximativ 10.000.000 lei, datorii acumulate in decursul anilor de unii manageri care nu aveau decât un interes: propiul lor buzunar!! Fapt care a dus la blocarea conturilor de către ANAF! Cu toate acestea acest om Adrian Cican a readus speranțele cetățenilor că in spital nu va mai fi folosită șpaga ca și monedă de schimb pentru serviciul medical, totodată a renovat cabinete și saloane, acestea arată in acest moment la concurență cu unele din țările dezvoltate economic! Pentru prima dată după 50 de ani spitalul din Caransebeș are propia stație de produs oxigen , stație atât de necesară in orice spital ! Mai mult, după 20 de ani a reușit ca spitalul să aibă propia policlinică in care serviciile medicale se decontează de către Casa de Asigurări in baza unei trimiteri de la medicul de familie, policlinică folosită până la venirea dânsului ca și o "fabrică" de bani de către doctorii spitalului din Caransebeș care foloseau aparatura acestui spital pentru propiul lor buzunar! Toate aceste aspecte au deranjat persoanele de la " nivel inalt" care au acționat mișelește și practic au abandonat acest spital in plină pandemie!

Prin semnare, autorizez pe Liviu Băran să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.