Studenti la cozile umilintei

A fi student în România reprezintă o adevărată provocare. De exemplu, pentru a putea să îți iei abonament la metrou, stai şi câte 2 ore la nişte cozi a umilinței, ca pe vremea comunismului. Compania Metrorex este direct răspunzătoare de această situație, deoarece din 53 de stații de metrou, abonamentele de student se pot achiziționa numai în 11 stații, provocând astfel cozi infernale şi umilință.

Asociația Generației de Azi, a transmis o adresă companiei Metrorex S.A. prin care socilită acesteia ca abonamentele de student să fie achiziționate din toate stațiile de metrou.

Prin semnarea acestei petiții, susțineți această cauză. Semnăturile vor fi transmise ulterior companiei Metrorex.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).