Studenti la cozile umilintei

A fi student în România reprezintă o adevărată provocare. De exemplu, pentru a putea să îți iei abonament la metrou, stai şi câte 2 ore la nişte cozi a umilinței, ca pe vremea comunismului. Compania Metrorex este direct răspunzătoare de această situație, deoarece din 53 de stații de metrou, abonamentele de student se pot achiziționa numai în 11 stații, provocând astfel cozi infernale şi umilință.

Asociația Generației de Azi, a transmis o adresă companiei Metrorex S.A. prin care socilită acesteia ca abonamentele de student să fie achiziționate din toate stațiile de metrou.

Prin semnarea acestei petiții, susțineți această cauză. Semnăturile vor fi transmise ulterior companiei Metrorex.

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către . Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.