STRANGEM SEMNATURI PENTRU ORGANIZAREA UNUI REFERENDUM LOCAL PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI IOAN RAUTA SI DEMITEREA INTREGULUI CONSILIU LOCAL AL COMUNEI SASCUT

EXPUNERE de MOTIVE

• 1-Primarul Ioan Rauta impreuna cu echipa sa viceprimar Ionel Apostol, administrator Public Luca Nicolae,secretar-Brasov Ionela ,si cei 10 consilieri Locali ai P.S.D.  INCALCA cu buna stiinta LEGEA, comitand Abuzuri peste abuzuri, (Fapt Constatat si de Raportul Curtii de Control din data de 16.10 2017)
  • 2-Primarul Ioan Rauta impreuna cu viceprimarul Ionel Apostol si ceata lor de Consilieri Locali P.S.D. nu au RESPECTAT NICI 1 Punct din Programul Electoral anuntat cu atata "Pompa" in Campania din luna Mai-iunie 2016
  • 3-Primarul impreuna cu viceprimarul si Consilierii locali P.S.D. in numar de 10, propun si voteaza doar legi ce ii avantajeaza PERSONAL fara a tine cont de CETATENI si de Promisiunile facute in campania Electorala
  • 4.-Primarul si viceprimarul impreuna cu ai lor 10 Hoti consilieri P.S.D. au organizat o serie de evenimente :"Zilele  Sascutului", si "Craciunul -2016" pe care s-au cheltuit miliarde de lei in contracte, fiind supraevaluate preturile astfel primarul si viceprimarul , consilierii locali beneficiind de foloase necuvenite
  • 5.-Primarul si viceprimarul ASCUND INFORMATIILE de INTERES PUBLIC - Contracte de Lucrari si Achizitii Publice, HOTARARI de Consiliu Local,Salariile Anumitor angajati si Functionari Publici din Primarie printre care  si Salariul Administratorului Public Luca Nicolae este CONFIDENTIAL desi noi trebuie sa stim ce salarii au cu TOTII, dar ei ascund TOTUL CETATENILOR pentru ca sa FURE Bugetul in liniste...de aceea nu incarca Site-UL Primariei cu Toate informatiile necesare conform Legii 544/2001,dar intr-o zi vor merge la PUSCARIA  si primarul si viceprimarul pentru Instigare la Abuz in Serviciu, pentru ca o instiga pe secretara sa nu isi indeplineasca atributiile de serviciu si sa nu incarce site-ul, secretara comite Abuz in Serviciu ! Va merge la PUSCARIA!
  • 6- Primarul in COMPLICITATE cu viceprimarul Ionel Apostol si cu Administratorul Luca Nicolae, si referentul pe Urbanism Martis Maricica, au intocmit documente false in ceea ce priveste o Hala peste drum de calea ferata ce apartinea Domeniului Public al comunei SASCUT, si au trecut-o in mod FRAUDULOS in proprietatea Sc EURORIN  S.RL, firma ce apartine 100% primarului, ulterior a fost instrainat Acest Imobil catre societatea Sc MARSAT SA din Roman, judetul Neamt cu suma de 300.000 de Euro, si-a insusit si vandut un bun al CETATENILOR!
  • 7-Primarul in COMPLICITATE cu viceprimarul si adminustratorul public, a comis Conflict de Interese ducand la propria sa Ferma din localitatea Gheorghe Doja,MINIEXCAVATORUL cumparat cu fonduri Europene....l -a folosit acolo timp de 2 luni de zile in scopuri personale desi este fapta PENALA nu avea voie conform legii sa faca asa ceva, pe motorina Primariei, si cu angajati de-ai primariei, cu utilajul primariei..si a facut treburi PERSONALE!
  • 8-Primarul este in INCOMPATIBILITATE Cu functia ce o detine deoarece  Este inca Adminustratorul si patronul cu 100% din ACTIUNI la firma SC EURORIN  SRL ! Demisia lui se impune din oficiu, an sesizat deja Agentia Nationala De Integritate (A.N.I)
  • 9-Argumente sunt mult mai multe, si le vom prezenta cu Probe si DOVEZI Concrete in MEMORIUL ce il voi Inainta catre Prefectura Bacau impreuna cu cele 1200 De SEMNATURI necesare din partea Dumneavoastra a CETATENILOR, pentru a -DEMITE pe Ioan Rauta si intregul Consiliu Local Sascut, si sa organizam alegeri LIBERE fara MITA ELECTORALA si fara FRAUDE la VOT ! Va Multumesc, Astept SEMNATURILE dvs !Cu Respect, Andrei Diaconu, 15.12.2017

Diaconu Andrei Nicolae    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.