Stop otrăvirii cu INITIUM!

Deși o parte a intelectualității a tras din timp un semnal de alarmă asupra primejdiei pe care o reprezintă „Codex alimentarius“ pentru populație, sîntem nevoiți să observăm nepăsarea guvernanților, a parlamentarilor, a președinției și a mass-media din România față de introducerea experimentală a regulilor respective care deja își produc efectele: este cazul sortimentelor de pîine „Titan”, a mălaiului etc.

În special otrava INITIUM, conținută în fungicidul Zampro/Enevrin, este de natură a ne provoca, pe lîngă îngrijorare, protestul energic față de tratarea diverselor cereale și a altor materii prime necesare fabricării unor produse alimentare de bază cu acest compus chimic cancerigen.

Vă rugăm, în calitatea pe care o dețineți de a ne servi interesele, să depuneți toate demersurile necesare stopării acestei inițiative incalificabile aprobate de predecesorii dv. din motive pe care doar le bănuim.

„E vremea faptelor“ – s-a rostit de la tribuna parlamentului unde s-a validat actuala structură guvernamentală. Treceți deci la fapte: stopați experimentul criminal INITIUM în țara pe care o guvernați!