Stop McDonald's!!! Vrem scuarul înapoi!

PCIMG_2022-03-12_21-38-35.JPGVrem scuarul înapoi!! Stop construcția McDonald's în sectorul Buiucani!!!
La intersecția străzilor Alba Iulia și Liviu Deleanu, în spatele blocurilor de locuit, se afla un mic scuar cu iarbă verde, pomi fructiferi și niște brazi frumoși și rari care au crescut acolo timp de cîteva decenii. Era locul preferat al părinților cu bebeluși, copiii in carucioare erau des plimbati acolo, iar oamenii obișnuiau să hranească porumbeii și să respire aer curat.
Toate acestea până într-un moment cînd acest spațiu verde a fost înconjurat de un gard înalt, copacii au fost taiați într-un mod sălbatic, iar terenul este pregătit pentru construcția unui nou restaurant McDonald's!!! Restaurant fast food sub ferestrele noastre!!😡Locatarii se luptă cu morile de vînt! Din pacate nu suntem auziți!
În această ordine de idei:
1. Cerem autorităților competente să oprească această construcție și să întoarcă acest teren în gestiunea municipalității, mai ales că este unul dintre putinele spatii verzi din zona.
2. Propunem sa fie transformat într-un spațiu de recreere și să fie amenajat un mic scuar, astfel că toți locuitorii din zona să se poată odihni și petrece timpul liber.
Haideți să ne mobilizăm într-un numar cît mai mare ca să ne întoarcem noua și copiilor noștri scuarul.

Natalia Stefanco    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Natalia Stefanco să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.