Stop invaziilor de șobolani din orașe

Locuitorii orașelor în care s-a constatat o invazie de șobolani și în care deratizările nu și-au atins scopul, fac apel la Primariile locale și la DSVSA pentru a obliga împuterniciții blocurilor precum și președinții asociațiilor de locatari dar și populația necunoscătoare a riscurilor de boli pe care le aduc șobolanii să deschidă toate găurile de aerisire cu care au fost prevazute blocurile la construirea lor și care în prezent sunt acoperite cu plase sau pietre pentru a pătrunde în interior pisicile, a elimina rozătoarele și a reduce înmulțirea lor.

Știm cu toții că o familie de șobolani poate avea in 18 luni peste un milion de descendenți, iar aceștia răspândesc bolile cele mai grave precum virusul Lassa si Lyssa, trichina, leptospiroza și chiar tetanosul. Șobolanii sunt purtători de purici care pot răspândi ciuma. Ținând cont că metodele chimice foarte costisitoare nu au avut efect, apelăm la metoda naturală pe care a practicat-o chiar si parlamentul englez. Așadar rugăm primăriile și DSVSA să ia măsuri pentru a permite pisicilor să elimine aceste rozătoare extrem de periculoase care au invadat deja blocurile până la etajele superioare.

Prin semnătura mea, autorizez Rodica Badea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.