STOP haosului de la Piata Sudului

De aproape doi ani, milioane de soferi si pietoni isi pierd ore intregi in haosul de la intersectia Soselei Oltenita, cu Strada Nitu Vasile si Calea Vacaresti de langa Sun Plaza:

• timp pierdut;
  • nervi inutili;
  • combustibil irosit;
  • statii RATB desfiintate sau mutate;
  • treceri de pietoni periculos plasate;
  • risc de accidente ridicat;
  • o scoala, o gradinita, o banca, un supermarket, o sala de sport, o piata, cinci florarii, doua brutarii, trei patiserii si doua centre comerciale efectiv paralizate.

In cateva cuvinte un disconfort total atat pentru locuitorii acestei zone cat si pentru cei care sunt nevoiti sa o tranziteze.

Cei drept, acest proiect de infrastructura se contureaza a fi unul dezirabil si eficient pentru aceasta intersectie si e o initiativa de apreciat, insa doar initiativa, caci modul de lucru heirupist tipic romanesc lasa mult de dorit. La cum au decurs lucrarile pana acum, se pare ca nici in urmatorii zece ani nu se va finaliza acest proiect, fiindca de doi ani incoace nu au facut decat sa distruga TOATA zona, sa o dezafecteze si sa restranga circulatia in stil "barbar". Sa nu uitam si de acea eroare penibila in care au gresit calculele si au intrat peste actualul tunel de metrou (dar asta e alta poveste).

ASADAR, CETATEANULE, ROGU-TE SA NE AJUTI SI TU SA GRABIM ACESTE LUCRARI SI SA SE INCHEIE MAI REPEDE ACEST SANTIER.

#SHARE! #SHARE! #SHARE!

Semneaza aceasta petitie, public-o peste tot, iar de restul ne ocupam noi, nu de alta, dar ar fi pacat sa fim noi generatia de sacrificiu, care plateste pretul incompetentei si nepasarii celor responsabili.

Nicolae Banica    Contactați autorul petiției