Împreună să spunem STOP firmelor de recuperări creanțe

Susține şi tu legea care redă dreptul debitorului şi familiei sale la o viaţă socială normală!

Împreună cu colegii mei de la toate partidele am inițiat un proiect legislativ, care a fost adoptat de Senatul României. Acum avem nevoie de sprijinul deputaților pentru ca proiectul să devină lege!

Firmele de recuperări creanțe, în prezent, au preluat aproape în totalitate creditele neperformante ale băncilor, la valori de până la 10 la sută din valoarea creanţei.

Prin această iniţiativă legislativă reglementăm ca aceste firme de recuperări creanțe să nu poată obliga debitorii să plătească mai mult de dublul sumei achitate la cumpărarea creanţelor! Astfel, pentru o creanţă de 10.000 de euro, firma de recuperări a plătit băncii 1.000 de euro, condiție în care debitorul va plăti maxim 2.000 euro.

Senator Steliana Miron

Steliana Miron    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Steliana Miron să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.