Stop executarii silite a minorilor!

Pentru ca autoritatile statului fac nenumarate abuzuri in cauzele cu minori, este necesara eliminarea executarii silite a minorilor. Implicatiile psihologice asupra copiilor executati silit pot fi devastatoare: vor pierde increderea in parintele de atasament, se poate ajunge la abandon scolar, fuga de acasa sau, mai rau, la sinucideri ale copiilor care nu vor gasi o alta cale sa scape de ceea ce ii raneste atat de grav. Sunt zeci, poate sute de copii minori in Romania care sunt obligati sa locuiasca cu un parinte abuzator sau sa il viziteze, contrar vointei lor si contrar legii 272.

Sorina nu e singurul copil abuzat de statul roman. Sute de copii din tara noastra traiesc drame datorita legislatiei defectuoase care permite ca aceste suflete sa fie tratate ca obiecte si sa nu se tina cont de trairile lor, de experientele lor, de sentimentele lor.

E timpul sa redam acestor copii libertatea de a avea o copilarie fericita si lipsita de griji care nu le apartin!

Semnati si distribuiti petitia!

Prin semnătura mea, autorizez Adina Calin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.