Stop abuzurilor - Stop furturilor - Vrem Competenta și Respect pentru sutele de câini fără stăpân din Adăpostul Public Giurgiu.

 Solicitam interventia urgenta a noului Primar al. Mun. Giurgiu, a domnului Anghelescu, pentru a schimba personalul Adapostului public Giurgiu și pentru a permite angajarea persoanelor ce doresc sa se implice cu dedicare pentru a avea un adăpost eficient, la standardele decentei și respectului pentru viata. 

Competenta și gestionarea eficienta la standarde minime a sutelor de vieți din acest adăpost poate fi realizata dar numai cu implicarea urgenta și directă a domnului primar, pentru a permite schimbarea personalului cu oameni competenți și decenți ce nu agresează, nu fura, nu omoară animalele și nu lasă animalele sa fie efectiv torturate în condițiile mizere actuale din adăpost. 


Domnule Primar,


Au fost semnalate de catre mai multe persoane, probleme grave in incinta adapostului : câini înfometați, extrem de slabi, câini care ajung sa bata pana la moarte din lipsa de hrană, câini maltratati de catre personal, personal agresiv, arogant si violent verbal, padocuri absolut mizerabile, padocuri fara castroane(câinii neavând de unde bea apa sau manca).

Angajatii vand pe ascuns hrana câinilor, (hrana donata sau achiziționată din bani publici), iar recent unul dintre angajați a ucis un caine in bataie pe motiv că tocmai ii făcuse curat și apoi a trebuit sa facă iarasi curat. 

.

Ani de zile nu s-a permis accesul vizitatorilor în adăpost, iar acum, un grup de voluntari au reușit să intre, descoperind macelul si canicidul ce se desfășoară în interior.

Volunari, donatori, giurgiuveni iubitori de animale și cu respect pentru viata, sunt atenți la câinii de pe străzi si din adăpost, se implică zilnic și datorită lor câinii au avut ce mânca in acea zi, bineînțeles păziți, intimidați de personalul necooperant al adăpostului.

.

Ca cetățeni ai acestui oras, ca plătitori de taxe si impozite, va solicitam sa luati măsuri urgente. Incercam sa va aratam valoarea acestui adăpost pentru comunitatea noastră, nevoia urgenta de gestionare a câinilor fără stăpân din oras și mai ales sa aratam giurgiuvenilor ce spune despre noi toți felul în care lasam animalele neajutorate sa moara în chinuri din cauza unor angajați incompetenți ce consuma bani publici fără sa facă ceea ce sunt plătiți sa facă. 

Opriți abuzurile și tortura unor animale nevinovate! 

Lăsați oamenii sa facă bine, lăsați voluntarii și donatorii sa aibă acces la Adăpostul Public Giurgiu. 

Schimbati angajații incompetenți și lăsați voluntarii sa ajute în selectarea unui personal competent și decent.

Suntem aici pentru a lucra impreuna pentru un oraș mai sigur, pentru a arata comunității ce insemna respectul pentru viata, umanitatea și decenta, pentru a opri abuzurile și maltratarile, pentru a eficientiza cheltuirea banului public, pentru a aduce bani din donații ce vor ușura necesitatea banilor publici, pentru competenta, decenta și iubire fata de animalele nevinovate, și ele au nevoie de noi. 


Alexandru Gheorghe    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Alexandru Gheorghe să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->