Stimate Domnule Director,

Catre: Dl. Director Executiv al Clubului Academica Clinceni: Sorin Parancea

In calitate de parinti ai copiilor legitimati la grupa de juniori 2007-2008 din cadrul Clubului Academica Clinceni, precum si in calitate de locuitori ai localitatii Clinceni in unele cazuri, va solicitam sa ne oferiti tot sprijinul pentru rezolvarea situatiilor semnalate mai jos, in cadrul acestei petitii:

1. Avand in vedere dorinta copiilor si a parintilor de a continua in aceeasi formula antrenamentele impreuna cu actualul antrenor pentru grupele 2007 - 2008 - Dl. Florin Andreescu, solicitam reconsiderarea deciziei Prosport de reluare a antrenamentelor respectand distantarea sociala si limitarea prezentei nr. de copii. In acest context, consideram neindicata aceasta decizie si oportuna continuarea antrenamentelor on-line pana la posibilitatea reluarii antrenamentelor in conditiile dinaintea declararii pandemiei.

2. Plata la zi a salariului antrenorului aflate in acest moment restant, de catre clubul responsabil pentru acest lucru conform cadrului legal, fiind suspendat de catre clubul Prosport pe durata pandemiei.

3. Creearea cadrului prioritar pentru desfasurarea antrenamentelor si meciurilor oficiale ale grupelor de juniori Academica Clinceni pe terenurile Complexului Sportiv Clinceni, fara modificarea programului grupei in favoarea programului altor grupe ale clubului Prosport. Mentionam ca in acest moment antrenamentele se desfasoara in cadrul Liceului Sportiv Clinceni, fiind privati de utilizarea bazei sportive pentru realizarea performantelor dorite.

4. Asumarea responsabilitatii platii brigazilor de arbitrii si ambulantelor de catre club, (pana in acest moment parintii fiind sustinatorii financiari de fiecare data) in vederea desfasurarii competiilor oficiale intr-un cadru legal pentru clubul Academica Clinceni si sigur pentru copii nostri.

5. Asigurarea echipamentelor sportive necesare desfasurarii antrenamentelor si competitiilor sportive fara sustinerea financiara a parintilor, avand ca exemplu ultima achizitie desfasurata in luna Februarie pentru un echipament complet, inclusiv inserarea simbolului clubului Academica Clinceni.

6. Sustinerea financiara de catre club cu privire la deplasarile efectuate de catre grupele de copii la diferite competitii oficiale. Pana in acest moment acestea fiind sustinute de catre parinti, in mod suplimentar fata de cotizatiile lunare asumate pentru functionarea grupelor de juniori.

Avand in vedere cele de mai sus, speram ca aceasta petitie se va bucura de sustinerea Dumneavoastra pentru rezolvarea acestor deficiente semnalate, va multumim anticipat pentru sustinerea viitorului echipei FC Academica Clincenim si asteptam raspunsul dvs favorabil.

Cu stima,

Parintii juniorilor echipei Academica Clinceni

Baicu Emilian Claudiu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Baicu Emilian Claudiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.