STERILIZARE GRATUITĂ

Sterilizarea, una dintre problemele serioase cu care se confruntă societatea în care trăim. 

România se confruntă cu foarte multe abandonuri privind animalele. Sunt din ce în ce mai multe animale abandonate pe străzi, ghene de gunoi. Nu este șosea din România să nu vezi un animal decedat. Nu înteleg oamenii care abandonează, dar mai mult. nu-i înteleg pe cei care nu vor să sterilizeze animalul având în vedere ca nu doresc să păstreze nici puii. Așa cum ne-am obișnuit, sfârșesc lângă ghenele de gunoi.

TREBUIE LUATE MĂSURI! De ce? Pentru că în primul rând,  se produc focare de infecție. În al doilea rând, suntem printre primele țări în care animalele se plimbă liniștite pe străzi, nesterilizate!!! Nu uitați, NU DOAR IEPURII SE ÎNMULȚESC CA IEPURII! Pe lângă aceste lucruri, trebuie să te gândesti la viața animalului tău de acasă. Daca este sterilizat, acesta nu se va mai confrunta cu diferite boli. 

SUSȚINE CAUZA! Semnează această petiție dacă ești de acord cu sterilizarea gratuită atât a animalelor cu stăpân, cât și fără stăpân. 

 


Andra Condurat    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Andra Condurat să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook